Stoere meubels voor zomers terras, Arnhem

Als je opzoek bent naar iets unieks voor op je terras, of het moet precies passen op dat plekje, dan zoek je verder. Zo ging het ook met deze opdracht.
De wens was een grote stoere,  zware, tafel voor buiten waaraan het goed ontbijten, lunchen of BBQ’en is. Een tafel waar je met gemak met z’n zessen aan kan tafelen en er nog genoeg ruimte overblijft om de tafel rijkelijk te dekken.

De tafel is gemaakt van duurzaam geproduceerd en lokaal gezaagd douglas en larixhout . Samen verwerkt tot een eerlijke en degelijke constructie. Het bovenblad is wel 5 cm dik massief hout. Om het geheel een nog karakteristiekere uitstraling te geven zijn de zijkanten geheel intact gelaten zodat de welvingen van de boom nog steeds zichtbaar zijn! Stevige 10 bij 10 centimeter dikke blokpoten geven het geheel een kloeke uitstraling. De tafel is niet gelakt of gebeitst. verduurzamen kan wel maar is niet noodzakelijk.  Deze houtsoorten krijgen een prachtige grijze tot zilverachtige gloed!

Deze tafels zijn bijna tot elke maat te maken! Bijvoorbeeld zes meter lang of twee meter breed. Extra hoog of juist wat lager. Ook bij dit exemplaar zijn we uitgegaan van de wensen van de klant. Hij moest passen op het terras maar wel de ruimte beiden die opdrachtgevers graag wilden.

Ook is er in deze compacte tuin nog een loungebank geplaatst. Deze moest exact passend worden gemaakt zodat hij onder een bestaande schuur kon passen. De bank zit heerlijk iets wat onderuit zodat hij ook zeer geschikt is om languit een boek te lezen. De verlengde zitting ondersteun de boven benen zodat  ook deze worden ontlast.